Kommentarer till Cheesecake - Sida 5

"Fantastiskt god cheesecake. En frusen glasstårta med digestivekex. Mycket god och även enkel att göra med detta recept."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida
penna Skrivet av maria 2010-02-06 14:57
hej,skulle man kunna lägga i gelesocker eller gelatin,för säkerhets skull?
penna Skrivet av Lena 2010-01-31 15:27
Idag har jag gjort cheesecake ,den var jätte god.
penna Skrivet av Stina Svedberg 2010-01-29 15:36
Jättegod cheescake, dock måste den upp tinas lång tid innan man kan äta den. Var försiktig med mängden citron du har i den, gillar man citron tar man mycket, annars räcker det bara med nån droppe. Citron smaken får ej ta över handen som den gjorde för mig..=)..
penna Skrivet av Susanne 2010-01-23 19:13
Svar till sonia: Det finns olika typer av recept på cheesecake och detta är glasstårta-varianten. Men det finns en annan variant som är mjuk som en vanlig kaka men jag har tyvärr inte hunnit få upp ett recept på en sådan ännu men det finns säkert om du googlar.
penna Skrivet av sonia 2010-01-23 18:59
efter 5 timmar i frysen så ställde jag ut den för upptining före servering..men varför blir den som glass???alltså den var hård och smakade glass!!!ska inte cheesecake vara mjuk som wen vanlig kaka???
penna Skrivet av Åsa 2010-01-22 17:24
Mixade i krossad daim, skippade citronen! Dock blir det bakad botten nästa gång. Så gott det var! Rekommenderas!
penna Skrivet av Mpers 2010-01-10 15:57
Har gjort denna i flera år men i julas krossade jag pepparkakor istället för digestive och det var jättegott. Passar extra bra sådär i jultider.
penna Skrivet av laktos 2010-01-08 10:12
Är laktosintolerant. Skulle ändå så gärna vilja göra en variant. Vilken ost ska man använda i stället för philadelphia?
penna Skrivet av Susanne 2010-01-03 18:03
Svar till baktanten: Jag tror inte den hänger ihop om du har dubbelt så mycket digestive under. Då blir det bara massa lösa smulor på botten. I så fall får du nog titta på något annat recept där man blandar kaksmulorna med smör och gräddar i ugnen. Varför vill du ha en tjockare botten? Ja du lägger in hela formen med kanten i frysen och du kan gärna plasta in den eller lägga aluminiumfolie över så att du skyddar tårtan från is och annat du har i frysen.
penna Skrivet av Susanne 2010-01-03 17:59
Svar till hallon: Det går nog bra både med och utan citron, hallon och citron fungerar ju också ihop men det är ju gott även utan också.
penna Skrivet av Mmmm 2010-01-03 12:41
Den blir super god :D
penna Skrivet av hallon 2010-01-02 22:57
om jag ska blanda i hallon i glassen, bör jag då skippa citronen?
penna Skrivet av baktanten 2010-01-02 22:29
Kan jag skippa att ha digestiv både över och under och bara ha allt längst ner för att få den tjockare? När man fryser in den, lägger man in hela formen då (om jag har en med löstagbar botten) eller bara med botten? ska jag plasta in den eller liknande om jag ska ha den infryst i en vecka?
penna Skrivet av yasmine 2010-01-02 18:18
kanon god blev den
penna Skrivet av ka 2009-12-23 16:10
Två påsar saffran i glassmeten samt pepparkakor istället för Digistive ger en fantastiskt god juldessert!
penna Skrivet av Catarina 2009-12-23 13:52
har just gjort klart cheesecaken...
ser otroligt smarrigt ut. men i stället fördigestivekex på toppen så la jag blåbär och hallon..
väntar på att få mig en liten smakbit.
GOD JUL!
penna Skrivet av morran 2009-12-21 10:14
Har precis ställt in den i frysen (det behövs alltså ingen UGN!!!) :) Ska ha den som efterrätt på julafton så jag använde pepparkakor istället för digestivekex, sen blandade jag i lite lingonsylt i smeten. Tror det blir Jättegott!! GOD JUL!
penna Skrivet av Hanna 2009-12-20 19:43
Vilken grad ska ungen vara på? :S
penna Skrivet av Duoc 2009-12-12 20:06
Jag gjorde den här idag, och den blev jättegod! Det smakade faktisk som cheesecake så fort jag hade blandat inn citronskal och citronjuicen! Före citronen kom inn i bilden tvekade jag starkt på att det var en cheesecake... så jag rekommenderar citronen om man vill ha den där cheesecake-smaken. Vet inte varför citron står som "eventuelt"...
penna Skrivet av Stina Svedberg 2009-12-10 16:04
Underbar,billig samt lätt att göra.
Men innan man serverar den bör man tinat upp den nån timme innan=)..
penna Skrivet av vlora 2009-12-09 14:04
ett jättebra recept, jag är nöjd =)
penna Skrivet av Susanne 2009-12-07 01:46
Svar till anna: Jag förstår inte alls hur du gjort? Om du haft formen i frysen i 5 timmar som det står i receptet är det omöjligt att det rinner ut eftersom allting har fryst till glass. Skriv gärna igen! Är receptbeskrivningen otydlig?
penna Skrivet av anna 2009-12-06 19:45
jag gjorde denna recpt men den misslyckades totalt när jag tog ut den ur formen så rann hela smeten som en basäng.jag som hade hållit på med den jätte långt tid sedan dekorerat den med frukt och gelatin!!! jag blev välidigt besviken och mina gäster serverade jag de den.såg ut som en röra jag rekommenderar inte detta recept!!
penna Skrivet av Nilla 2009-12-02 12:21
Ett jättebra, jättelätt recept!
Jag har alltid mixade hallon i när jag gör detta receptet, det blir jättegott!!
penna Skrivet av Susanne 2009-11-29 16:20
Svar till Rob: Ja det finns flera stycken kommentarer (om du orkar läsa) från personer som gjort cheesecaken med pepparkakor och tyckte det blev jättegott!
penna Skrivet av Rob 2009-11-28 10:52
Är det nån som testat med pepparkakor i ställetför digestivekex?
penna Skrivet av Syllo 2009-11-09 22:11
Gud vah gott det vah :P ska göra det på födelsedagen :D
penna Skrivet av Andy 2009-11-05 14:49
Min favvo cheesecake, underbart gott o mättande
penna Skrivet av jo 2009-10-30 15:27
de va inge gottt :(
penna Skrivet av KåE 2009-10-25 19:32
grymt gott. vi älskar det!
receptet var perfekt!
penna Skrivet av Amanda 2009-10-16 03:29
Detta är en kaka man gör när man skall få besök eller när man vill att sambon skall vara lite extra glad i en. :)
Tack, för ett jättebra recept!!
penna Skrivet av alicia 2009-09-29 15:53
den här cheescaken är det godaste jag nånsin har ätit fast jag bara är 13 år så var den inte så svår heller (xd)värdens goaste kaka
penna Skrivet av nadja;) 2009-09-11 15:14
bra tips är att ha i lite dajmbitar i glassen.. supergott och blir alltid populärt :D
penna Skrivet av Susanne 2009-09-01 22:56
Svar till Hani: Efter en timma är cheesecaken fortfarande rinnande, kanske kan du servera den efter 3 timmar. Visst kan man äta den efter en timma men då är det snarare en kall gräddsmet du serverar och inte glass. Det tar några timmar innan det blivit glass.
penna Skrivet av Hani 2009-09-01 22:23
Måste den vara i frysen ca 5 timmar? Kan jag inte lägga den ca 1 timme sedan ta ut den och servera den?
penna Skrivet av S.. 2009-08-14 20:39
underbart recept!!!!!!! Friskt recept och jag anv'nde mig utav philadelphia light och det smakade utmarkt. Ett tips 'r att mosa hallon, jordgubbar eller dylikt till en sås och ha på toppen i slutet. MYCKET GOTT, MåSTE PROVAS!
penna Skrivet av Susanne 2009-08-12 23:04
Svar till Karin: Du kan smaksätta glass-smeten med lite vad du vill (t.ex. blåbär, hallon, jordgubbar) för att få olika varianter på det här receptet. Sedan kommer jag snart göra recept på en annan typ av cheesecake som man inte har i frysen. Vill du hitta andra recept på cheesecake just nu rekommenderas google. ;)
penna Skrivet av Karin 2009-08-12 19:29
Fler recepter på cheesecake??
penna Skrivet av Susanne 2009-08-12 16:27
Svar till mia: Ja senast när jag gjorde cheesecaken tog jag med citron och den blev då ännu godare tyckte jag och mina gäster. Det finns även andra som kommenterat tidigare att de provat med citron och det blev ännu godare så läs gärna kommentarerna.
penna Skrivet av mia 2009-08-12 16:09
ni som har gjort denna ... tillsatte ni citron.. och om ni gjorde det blev den god ?
penna Skrivet av Annika 2009-08-07 16:27
En helt underbar Cheesecake och busenkel att göra!!!
Citronen gjorde susen och färska blåbär därtill smaka bara mer,mer...
penna Skrivet av Emma 2009-08-02 15:27
Detta måste vara en av den godaste cheesecake jag har smakat:) Ska absolut göra den fler gånger :D
penna Skrivet av Susanne 2009-07-25 01:08
Svar till Anna: Det är inte så svårt att vispa grädde. Du kan ju alltid prova att vispa 1 dl grädde först, du märker när den blir tjock när inte grädden rör sig så snabbt runt elvispen längre. Har du en gång lyckats vispa grädde så kan du det sedan. Vispa därefter resten av grädden. Om du vispar grädden för kort tid så att den är för rinnig - vispa mera. Har du vispat den för lång tid så den är alldeles för hård och tung då kan du vispa ner mjölk. (Färdigvispad grädde har jag inte provat till cheesecake så jag vet inte vilken mängd, däremot har jag smakat och den var inte så god så mitt råd är att du lär dig vispa grädde.) Lycka till!
penna Skrivet av Anna 2009-07-23 20:27
har en fråga!

kan man ej använda färdigvispad grädde istället för jag är rädd att misslycka med grädden och i såfall hur mycket (dl) behöver jag??
penna Skrivet av Anette 2009-07-22 11:23
Det var jättegott och enkelt recept.
penna Skrivet av Madelaine 2009-07-11 13:18
Det är första gången jag gör cheesecake..Men jag säger bara det var lätt att göra det,så det blir fler gånger..Den var god med citron smak.Tack för ett lätt recept på cheesecake.
penna Skrivet av Susanne 2009-06-29 22:34
Svar till Filip: Haha :-) ja det är flera som hört av sig och vill att jag ska leverera färdig mat och bakverk men tyvärr har jag fullt upp bara med sajten!
penna Skrivet av josepfine 2009-06-29 15:14
den var GOOD!!!!!!
penna Skrivet av Filip 2009-06-27 20:53
Hej, recepten.se jag vill beställa en Cheesecake idag 11:00 , Många Hälsningar , Filip Staffansson !
penna Skrivet av Eva 2009-06-26 16:40
Hej!

Vill tipsa om laktosfria glassbloggen...
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida