Häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om. Tänk på att röra om potatismjölet och vattnet i botten så det löser upp sig precis innan du häller i det eftersom potatismjölet snabbt sjunker till botten.
Låt krämen koka upp, när första bubblan kommer är den klar.
Nu, ska prova samma som recepten. se på Rabarberkräm.
Första gång in mitt liv.
Jag hoppas fungerar och passa.
Om perfect,jag ge dig recepten. se allt perfect.
Tack för receptet!
✏️Skrivet av Eva Sørensen
Så god kräm .
Den blev precis som jag ville ha' den .
✏️Skrivet av Sofie
Mycket gott, gör kräm varje säsong av min rabarber!
✏️Skrivet av Martin
Jag gjorde dubbel sats. Enda skillnaden var att jag hade i rabarbern innan det kokade. Den blev till klister istället för kräm. Provade att ha i mer vatten men det blev bara rinnande klister istället. Kokade ganska kraftigt när jag redde den. Kan det vara därför?
⭐
webmaster
💬Svar till
Simon
✏️Skrivet av Susanne
Låter gott med hallon och ger ju lite fin färg också! Hur stor mängd socker som behövs beror förutom eget tycke och smak även på rabarbern. I början av säsongen är rabarbern mycket surare än i slutet av säsongen. Så man bör alltid smaka sig fram till rätt mängd socker.