Så god kräm .
Den blev precis som jag ville ha' den .
✏️Skrivet av Sofie
Mycket gott, gör kräm varje säsong av min rabarber!
✏️Skrivet av Martin
Jag gjorde dubbel sats. Enda skillnaden var att jag hade i rabarbern innan det kokade. Den blev till klister istället för kräm. Provade att ha i mer vatten men det blev bara rinnande klister istället. Kokade ganska kraftigt när jag redde den. Kan det vara därför?
⭐
webmaster
💬Svar till
Simon
✏️Skrivet av Susanne
Låter gott med hallon och ger ju lite fin färg också! Hur stor mängd socker som behövs beror förutom eget tycke och smak även på rabarbern. I början av säsongen är rabarbern mycket surare än i slutet av säsongen. Så man bör alltid smaka sig fram till rätt mängd socker.
✏️Skrivet av Simon
Jag la in en "grabbnäve" hallon också. Det blev riktigt gott. Man kan nog tillsätta lite mer socker dock, om man inte vill ha sin kräm sur.