Bilderna är helt autentiska. Inget fusk här inte. 😉 Jag använder en 3-literskastrull som du ser på bilderna. Tänk på att löken sjunker ihop väldigt mycket när den blir varm och vätskan i den sipprar ut, så är det med många grönsaker och svamp, så volymen minskar betydligt. Sedan är det klart att en purjolök kan ju vara väldigt olika stor. Så om du har en väldigt stor purjolök kan det räcka med halva. Det är ju också en smaksak förstås hur mycket man vill ha. Blir det för salt kan man alltid späda med mera vätska. Kul att du tycker om min blogg. 😊
️ Skrivet av Pehr
Tänkte lära mig göra några rätter och denna såg god ut
Efter att ha bråkat med lökarna ett tag så gick det ganska bra.
Vad som stör mig lite är att på bilderna verkar det vara så lite.
Använde en vanlig kastrull och bara löken fyllde halva, så jag tog bort 1/3.
Samma sak med kasslern men där tog jag inte bort något
vilket tror jag ledde till att den blev lite salt.
Annars var den väldigt god, och en av de rätter jag ska försöka få pli på :)
En väldigt bra blogg fö
webmaster
Svar till
Eva
️ Skrivet av Susanne
Vad trevligt! Tack för att du delar med dig av bra tips! :)
️ Skrivet av Eva
Fantastiskt god! Hade ingen purjo så det blev två schalottenlökar istället, chilipeppar ersattes med lite fryst chili och sen redde jag av den med ljus maizena så den blev krämigare. Fullträff!
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl