Kommentarer till Thailändsk currylax - Sida 1

"Ett recept på god festmat med laxfilé. Röd curry och kokosmjök ger god smak. Tar 30 minuter att göra och räcker till 4 portioner."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Tåmas penna Skrivet av Susanne 2012-03-04 20:39
Tack för bra tips! :)
penna Skrivet av Tåmas 2012-03-04 17:41
Mitt tips är att ha lite hackad ingefära i och byta ut fiskbuljongen mot thailändsk fisksås istället för att få det smaka thai
penna Skrivet av Marcus 2010-08-15 17:03
Står i ugnen och luktar fantastiskt...
penna Skrivet av Anna 2010-01-10 11:53
En mycket god och "lätt" (=ingen som känns tungt i magen) rätt. Funkar också med kyckling :) Faktiskt mycket bra.
penna Skrivet av Peter 2009-11-15 20:10
Enkelt, och mycket gott!!
penna Skrivet av Susanne 2009-10-29 02:23
Svar till Daniel: Tack för bra tips! Jag ska prova det!
penna Skrivet av Daniel 2009-10-28 16:19
Skippa wokgrönsakerna och köp färska istället det blir så mycket godare. Lägga även gärna i lite citrongräs, limeblad och en skvätt fisksås. Det går även bra med vit fisk, laxen passar även mkt bra till paneng curry.
penna Skrivet av Madde 2009-05-06 16:18
Lättlagat och gott! rekomenderas varmt!
penna Skrivet av Jörgen 2007-03-25 13:47
Den här maträtten gillade hela familjen. Den smakar jättegott och är lättlagad.
penna Skrivet av nish 2006-10-04 12:33
jag gjorde den här maten o jag tyckte den blev jätte god.Annorlunda,just därför den smakade bra.jag tror att det blir supergott om man byter ut all fik ingredienser mot kyckling . Testa den.
TACK för en så bra sida.
  1