Vill man lyxa lite ttill kan man doppa mörk choklad i såserna. mmmm....
️ Skrivet av Isabella
Jag brukar äta jordgubbar med vanlig "färdig" vaniljyoghurt, jättegott och nyttigt om man köper varianten med låg fetthalt.
️ Skrivet av lisa
Till n:
Om man låter vattnet rinna av kommer väl det krämiga som är kvar innehålla nästan lika mycket fett (procentuellt) som den 10%-iga? Då kan man ju lika gärna ta den direkt!
️ Skrivet av tack
tack för tipset om yoghurten :D
️ Skrivet av åse
synd att alla är så rädda för fett när det är kolhydrater i mycket mängd som gör oss mulliga.rätt fett förbränner fett..
️ Skrivet av n.
anledningen till att han/hon rekommenderar 10%ig yoghurt är för att den är tjock.
man kan självklart anv´ända 0.5%ig yoghurt, då behöver man ett kaffe filter.
lägg kaffefiltret i en skål och häll i yoghurten i filtret, vattnet kommer att rinna ut och bara den krämiga (tjocka) yoghurten kommer att vara kvar
️ Skrivet av :D
verkligen skitgod ^^
️ Skrivet av Eva
Jättegott! men varför inte använda mild lättyoghurt med vaniljsmak 0,5% fetthalt?