Aprikoser under minttäcke

Superenkelt, lyxigt och gott recept på efterrätt som är klar på nolltid!
Aprikoser under minttäcke med vispgrädde och valnöt
Enklare recept får man leta efter. Smälta after-eightrutor på varma aprikoser, vispad grädde garnerad med en valnöt.
Timglas Tid: 10 minuter
Portioner 6 portioner

Ingredienser:

Servering:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

Sätt på ugnen.

Placera aprikoshalvorna i en ugnssäker form med den runda sidan nedåt och "halvan" uppåt. Lägg mintchokladrutorna ovanpå.

Ställ in mitt i ugnen i 175 grader 5-7 minuter så att chokladen smälter.

Servera med vispad grädde, vaniljvisp eller vaniljglass och eventuellt valnötter.

hur man gör aprikoser under mintchokladtäcke
1. Lägg aprikoserna i en ugnssäker form. 2. Lägg mintchokladplattorna ovanpå. 3. Chokladen har smält. Färdigt att servera!

byt ut Variationstips:

Byt ut aprikoserna mot päronhalvor.

Kommentarer till Aprikoser under minttäcke

Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
✏️ Skrivet av Marre000
Ååå, det lät gott! perfekt tills imorgon ;)
✏️ Skrivet av Frasse
Tips: sök spansk efterrätt på google. Detta är inte så typiskt spanskt
✏️ Skrivet av sara rosvalla espito efternoura a la nistota
är detta spanskt?
jag bara undrar för jag ska göra något spanskt så...
✏️ Skrivet av Bella
Åh, detta lät inte dumt! Blir att bjuda på i helgen :)
✏️ Skrivet av emma
detta låter gott, testar det direkt ;)
✏️ Skrivet av Sarah
Håller med Stina - päronhalvor funkar också jättebra!
✏️ Skrivet av Stina
Jag brukar göra detta med päronhalvor eller ananasringar och servera med lite glass =)
✏️ Skrivet av Carola
As gott jag gör det till familjen hela tiden

Se även dessa recept

| Efterrätter | Glutenfritt |