Aprikoser under minttäcke

Superenkelt, lyxigt och gott recept på efterrätt som är klar på nolltid!
Aprikoser under minttäcke med vispgrädde och valnöt
Timglas Tid: 10 minuter
Portioner 6 portioner

Ingredienser:

Servering:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Ugn:

  • 175 °C i mitten av ugnen i 5-7 minuter med över- och undervärme
utskrift Skriv ut   länk Kopiera länk   e-posta länk Mejla

Gör så här:

Sätt på ugnen.

Placera aprikoshalvorna i en ugnssäker form med den runda sidan nedåt och "halvan" uppåt. Lägg mintchokladrutorna ovanpå.

Ställ in mitt i ugnen i 175 grader 5-7 minuter så att chokladen smälter.

Servera med vispad grädde, vaniljvisp eller vaniljglass och eventuellt valnötter.

hur man gör aprikoser under mintchokladtäcke
1. Lägg aprikoserna i en ugnssäker form. 2. Lägg mintchokladplattorna ovanpå. 3. Chokladen har smält. Färdigt att servera!

byt ut Variationstips

Byt ut aprikoserna mot päronhalvor.

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
✏️ Skrivet av Marre000
Ååå, det lät gott! perfekt tills imorgon ;)
✏️ Skrivet av Frasse
Tips: sök spansk efterrätt på google. Detta är inte så typiskt spanskt
✏️ Skrivet av sara rosvalla espito efternoura a la nistota
är detta spanskt?
jag bara undrar för jag ska göra något spanskt så...
✏️ Skrivet av Bella
Åh, detta lät inte dumt! Blir att bjuda på i helgen :)
✏️ Skrivet av emma
detta låter gott, testar det direkt ;)

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest