Kommentarer till Sötsur sås - Sida 1

"Supergod sötsur sås. Passar t.ex. till wok eller friterat. Enkelt recept."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av christopher 2011-11-07 19:56
Byt ut soyan mot 2 tsk Oyster Sauce, blanda i ananasen fån burken mot slutet, en burk skivade vattenkastanjer samt en burk bambuskott. Bäst sås får du med Del Monte ananas in own sauce
person Svar till Q. penna Skrivet av Susanne 2011-03-20 21:08
Den håller sig som andra såser, minst 5 dygn i kylskåp men troligtvis ännu längre.
penna Skrivet av Q. 2011-03-19 23:47
Hejsan! Fint recept, enkelt nog for att att man ska vaga testa...Men undrar hur lange sasen haller?
penna Skrivet av Susanne 2009-10-08 01:49
Svar till kökslärling: Först vill jag bara verkligen beklaga din förlust! Färgen på såsen är lite rödbrun. Den bruna färgen kommer av sojan så exakt vad färgen blir beror lite på vilken soja du använder. Olika sorter kan ha lite olika brun nyans. Tyvärr är bilden väldigt dålig, jag vet, den är tagen med min första digitalkamera i dåligt ljus innan jag kunde något om fotografering. Alla kan anmäla inlägg innan jag godkänt eller tagit bort dem och jag vet inte varför någon anmälde ditt förra inlägg. Jag har nu godkänt det iaf. Lycka till med matlagningen!
penna Skrivet av kökslärling 2009-10-07 22:00
Hej jag är en kille på 22 år som precis har flyttat hemmifrån då mina föräldrar dog i en bilolycka för 3 månader sedan och nu måste ag laga at själv! Det inlägget jag skickade igår kväll var inte menat som något elakt jag trodde bara att jag hade gjort fel eftersom min sås inte blev röd som jag trodde att den skulle bli! //
penna Skrivet av kökslärling 2009-10-06 22:07
Hej vilken färg får såsen egentligen? Den ser lite brunaktig ut på bilden!
penna Skrivet av Susanne 2009-06-15 01:31
Svar till .....: Den lilla mängd alkohol som kan finnas i vitvinsvinäger kokar bort när den sötsura såsen kokar upp och du låter den koka någon minut eller två. Annars kan du ju köpa någon alkoholfri vinäger.
penna Skrivet av ........ 2009-06-14 20:02
Hej! Kan jag använda nåt som inte innehåller alkohol?
penna Skrivet av Susanne 2009-06-12 23:55
Du måste använda något surt så det fungerar nog även med rödvinsvinäger eller äppelcidervinäger.
penna Skrivet av ........ 2009-06-12 21:11
Hejsan! Vill jätte gärna prova denna recept men kan jag använda nåt annat än vitvinsvinäger?

Mvh .....
penna Skrivet av Anneli 2009-05-15 17:26
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Mats i köket 2006-09-14 20:59
Smakar mest soja. Jag tipsar om att skära ner lite på den ingrediensen, annars bra
  1