webmaster
Skållad skalad mandel
Skålla och skala mandel är enkelt och gott som tillbehör till glögg eller som ingrediens i olika bakverk där man av inte vill ha med skalet på mandeln.
Tid: 20 minuter
Mängd: valfri mängd mandel
Ingredienser:
Laktosfritt
Glutenfritt
Vegetariskt
Utrustning:
Hållbarhet och förvaring
Förvara mandlarna i försluten plastpåse, helst svalt i kylskåp.
webmaster
Svar till
Sandra
️ Skrivet av
Minst en vecka i kylskåp. Längre än så har jag inte själv provat men det är mycket möjligt de håller sig betydligt längre. Det bästa är att smaka på dem så märker du om de är ok eller inte.
️ Skrivet av
Hur länge kan dom förvaras i kylen innan dom blir dåliga? Möglar dom när dom inte är bra längre, eller ändrar dom lukt/utseende? Själv har jag ingen aning, haha.
Jag står och kokar knäck och lyckades skålla för många mandlar, så ett snabbt svar skulle uppskattas! :-)
Jag står och kokar knäck och lyckades skålla för många mandlar, så ett snabbt svar skulle uppskattas! :-)