
⭐ webmaster
Utrustning:
Mät upp kokosflingor och strösocker i en mixer.
(Mängderna är inte jättenoga, men utgå från ungefär samma vikt av kokosflingor och strösocker.)
Mixa så det blir finfördelat, ca 20 sekunder. (Det ska bli grynigt i pyttesmå bitar.)
Tillsätt vattnet, lite i taget och mixa tills det blir som en smet, ganska fast men ska gå att forma.
(Tänk på att vara försiktig med vattenmängden så det inte blir för mycket. Tillsätt droppvis när kokosmassan börjar få en bra konsistens.)
Om du inte ska använda kokosmassan direkt - slå in den i aluminiumfolie och förslut i en plastpåse och förvara i kylskåp.
Tips:
Mer info om kokosmassa.
Hållbarhet och förvaring:
Förvara i kylskåp. "Tina" kokosmassan till rumstemperatur genom att ta ut den ur kylen och låta den ligga framme i minst 30 minuter före den används. Detta behövs eftersom kokosmassan blir stenhård i kylen.
| Tillbehör |