Baconinlindad sparris
Gott och enkelt tillbehör till grillat. Sparrisen blir knaprig och lagom "kokt" när du grillar under lock. Tillsammans med baconsmaken blir det en höjdare! Enkelt recept.




Ingredienser:
- 250 g (1 knippe) grön sparris
- ca 140 g bacon

Utrustning:
Gör så här:
-
Linda baconskivor runt 1-3 st sparris. Det är inte så noga och man kan linda dem helt efter eget tyckte och smak. Man kan linda en eller flera baconskivor runt.
- 250 g (1 knippe) grön sparris
- ca 140 g bacon
Linda bacon runt sparrisen. -
Grilla på medelvärme 3-5 minuter per sida under lock så att baconet får fin färg.
Grilla ena sidan. Grilla andra sidan.
Hållbarhet och förvaring:
Överbliven mat förvaras i kylskåp där den håller sig minst 5 dygn. Går bra att värma i mikro.