Baconinlindad sparris

Gott och enkelt tillbehör till grillat. Sparrisen blir knaprig och lagom "kokt" när du grillar under lock. Tillsammans med baconsmaken blir det en höjdare! Enkelt recept.
baconinlindad sparris
Tid: 15 minuter
4-6 portioner

Ingredienser:

Laktosfritt

Utrustning:

Skriv ut   Kopiera länk   Mejla

Gör så här:

  1. Linda baconskivor runt 1-3 st sparris. Det är inte så noga och man kan linda dem helt efter eget tyckte och smak. Man kan linda en eller flera baconskivor runt.

    instruktion steg 1 baconinlindad sparris
    Linda bacon runt sparrisen.
  2. Grilla på medelvärme 3-5 minuter per sida under lock så att baconet får fin färg.

    instruktion steg 2.1 baconinlindad sparris
    Grilla ena sidan.
    instruktion steg 2.2 baconinlindad sparris
    Grilla andra sidan.

Näringsvärden

Näringsvärde per portion, beräknat på 6 portioner (65 g): 92 kalorier, 1 g kolhydrater, 8 g fett, 4 g protein, 1 g fibrer

Hållbarhet och förvaring

Överbliven mat förvaras i kylskåp där den håller sig minst 5 dygn. Går bra att värma i mikro.

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
Skrivet av Ernest
Lindade hela sparrisen. Blir mjukare så. Gott gott

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest