Baconinlindad sparris

Gott och enkelt tillbehör till grillat. Sparrisen blir knaprig och lagom "kokt" när du grillar under lock. Tillsammans med baconsmaken blir det en höjdare! Enkelt recept.
baconinlindad sparris
Baconinlindad sparris, supergott grilltillbehör.
Timglas Tid: 15 minuter
Portioner 4-6 portioner

Ingredienser:

laktosfritt Laktosfritt

Utrustning du behöver:

Gör så här:

  1. Linda baconskivor runt 1-3 st sparris. Det är inte så noga och man kan linda dem helt efter eget tyckte och smak. Man kan linda en eller flera baconskivor runt.

    instruktion steg 1 baconinlindad sparris
    Linda bacon runt sparrisen.
  2. Grilla på medelvärme 3-5 minuter per sida under lock så att baconet får fin färg.

    instruktion steg 2.1 baconinlindad sparris
    Grilla ena sidan.
    instruktion steg 2.2 baconinlindad sparris
    Grilla andra sidan.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Överbliven mat förvaras i kylskåp där den håller sig minst 5 dygn. Går bra att värma i mikro.

Kommentarer till Baconinlindad sparris

Kontrollord:  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Se även dessa recept

| Grillat | LCHF | Tillbehör |