Bloggens startsida

Nyårsmeny

Publicerad 30 December 2011 19:11 i Säsong 

Nu lider 2011 mot sitt slut och det är dags att göra ett avslut på detta året. 

Själv firar jag alltid med en god middag och detta är min middagsmeny från nyårsafton förra året som jag kan rekommendera:

Förrätt - Sparrissoppa

sparrissoppa

Mycket god och krämig soppa med grön sparris.

Varmrätt - Burgundisk oxfilé

Burgundisk oxfilé med svampröra och rödvinssås. Servera med potatisgratäng, klyftpotatis eller hasselbackspotatis eller ugnsstekta rotsaker.

Jag serverade även med dinkelbaguetter.

Efterrätt - Trippelchokladterrin

Trippelchokladterrin är en mycket god och lyxig dessert som går att förbereda långt i förväg. Förvaras i frysen.

Hoppas ni får en fin nyårsafton och jag önskar er alla

ett GOTT NYTT ÅR!!

/Susanne