Varma mackor med stuvning

Varma mackor med stuvning blir en enkel och god kvällsmat.
Varma mackor med stuvning
Varma mackor med stuvning.
Timglas Tid: 20 minuter
Portioner 2 portioner

Ingredienser:

  • 4 skivor formbröd
  • 1 burk (200 g) stuvning t.ex hummer, räkor, krabba, champinjoner (finns att köpa i affären)
  • 1 st tomat
  • 50 g riven ost

Gör så här:

Lägg brödet tätt på en plåt. Bred på stuvningen.

Skiva tomaten och lägg på skivorna. Strö över riven ost.

Grilla i ugn tills osten har fått fin färg, ca 225 grader, mitten av ugnen i 10-15 minuter.

Se även dessa recept

| Kvällsmat |

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
✏️ Skrivet av Jennifer
Min pappa gör ingen mat till mig och låter mig svälta.. så det här är väl det jag får äta idag..
✏️ Skrivet av ilya
recpet på stuvning finns i de flesta basic-kokböcker..
annars gör jag alltid som "stuvad"; höftar med mjölk, mjöl och smör + huvudingrediensen...
✏️ Skrivet av stuvad
Stuvning är väl mjölk, vetemjöl och lite smör? och svamp om man nu vill ha svampstuvning. Måtten kan väl va lite sådär på en höft vad som ser bra ut, ögonmått liksom.
✏️ Skrivet av Sarah
Precis, ge mgi ett stuvningsrecept. NUUU. :-P
✏️ Skrivet av Daniel
Det var lika gott den här gången också! :-P

Visa alla kommentarer