Recepten.se – Recept> Kvällsmat> Varma mackor med stuvning

Varma mackor med stuvning

Varma mackor med stuvning blir en enkel och god kvällsmat.
Varma mackor med stuvning
Varma mackor med stuvning.
Skriv ut   Mejla
Tid: 20 minuter
Mängd: 2 portioner

Ingredienser:

  • 4 skivor formbröd
  • 1 burk (200 g) stuvning t.ex hummer, räkor, krabba, champinjoner (finns att köpa i affären)
  • 1 st tomat
  • 50 g riven ost

Gör så här:

Lägg brödet tätt på en plåt. Bred på stuvningen.

Skiva tomaten och lägg på skivorna. Strö över riven ost.

Grilla i ugn tills osten har fått fin färg, ca 225 grader, mitten av ugnen i 10-15 minuter.

Kategorier

Information och tips

Kommentarer och betyg

  1
Skrivet av Jennifer
Min pappa gör ingen mat till mig och låter mig svälta.. så det här är väl det jag får äta idag..
Skrivet av ilya
recpet på stuvning finns i de flesta basic-kokböcker..
annars gör jag alltid som "stuvad"; höftar med mjölk, mjöl och smör + huvudingrediensen...
Skrivet av stuvad
Stuvning är väl mjölk, vetemjöl och lite smör? och svamp om man nu vill ha svampstuvning. Måtten kan väl va lite sådär på en höft vad som ser bra ut, ögonmått liksom.
Skrivet av Sarah
Precis, ge mgi ett stuvningsrecept. NUUU. :-P
Skrivet av Daniel
Det var lika gott den här gången också! :-P
Skrivet av Keffo
Ifall man inbte har stuvning på burk hemma då.HUR FAN GÖR MAN STUVNINGEN ?
Skrivet av Susanne
Svar till Den nakna kocken: I mitt recept har jag utgått från stuvning som man köper färdig på konservburk. Så några sådana antaganden som du syftar på har inte gjorts.
Skrivet av Den nakna kocken
Man kan väl för tusan inte anta att alla kan göra en stuvning, ty det är ju en konst!

Annars är det ju kanon, bra sida!

/Den nakna kocken
Skrivet av Razor
Snyggt, räddade min middag :)
Skrivet av sudden
men jag vill veta hur man gör stuvning inte hur man kan använda färdigköpt stuvning
Skrivet av Anders Evjen
Kjempe fint! Sikkelig god smak
  1
Recept och foto: Susanne Jarl