Bloggens startsida

Susannes matblogg

Förvällda kantareller

Publicerad 2010-10-14 05:56 i Nyheter 

Kantareller är riktigt gott men tyvärr är säsongen kort! Passa på att ta vara på svampen du plockat eller passa på att köpa i affären eller på torget nu när de är ganska billiga och förväll och frys in så kan du använda kantarellerna vid ett senare tillfälle.

Förvälla kantareller gör man för att kunna spara svampen till ett senare tillfälle. Syftet är att få ur vätskan ur svampen. Förvälld svamp kan sedan frysas. Senare kan den förvällda svampen tas upp ur frysen och t.ex. stekas och ätas på smörgås eller användas till svampsås eller stuvning.

Tid: 30 minuter

Förvällda kantareller. Kyl ner och frys in.

Läs hela receptet på Förvällda kantareller

Förutom att driva recepten.se så har jag även under sommaren och hösten utvecklat en iPhone-app vid namn Poworkout tillsammans med Caroline Nilsson som är träningsinstruktör och driver den bästa träningssajten!

Poworkout

Poworkout består av 12 träningsprogram som tar 5-10 minuter och går att träna var som helst och när som helst. Inga redskap behövs. Dessutom får man poäng när man genomfört ett träningsprogram som man kan dela på Facebook om man vill.

Mer information om Poworkout finns på poworkout.com och i iTunes och App Store samt info om fler träningsappar.

Poworkout finns tillgänglig i App Store just nu till introduktionspris - 15 kr! Så om du har en iPhone och är sugen på att träna så kanske detta är något för dig!

Jag tar jättegärna emot all feedback från er som laddar ner appen för den går säkerligen att göra ännu bättre!

Hoppas ni kommer gilla den! :)

/Susanne