Benfri kotlett med kappa

benfri kotlett med kappa
Benfri kotlett med kappa.

pil Recept med Benfri kotlett med kappa

Benfri kotlett med kappa är som skivad kotlettrad med fettkappan kvar.

Tilllaga den benfria kotletten med kappa precis som fläskkotlett eller karrékotlett.

Fettkappan ger god smak och den kan antingen ätas eller skäras bort.

Tillagning

För att lyckas perfekt med tillagningen är mitt bästa tips att använda termometer.

Innertemperaturer

För att veta när köttbiten är lagom stekt, stoppa in en kött-termometer eller digital termometer med spetsens mitt i köttbitens mitt.

Följande innertemperaturer rekommenderas för Benfri kotlett med kappa:

  • Genomstekt: 70°C

Fler innertemperaturer och tips hittar du i min stek- och grillguide.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

röd flagga Vegetariskt:  Nej

Tips och info

Kommentarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Liknande ingredienser

| Fläskkött |


grillad benfri kotlett med kappa

Grillad benfri kotlett med kappa

Recept på grillad benfri kotlett med kappa. Serverad med goda tillbehör. Gott och enkelt.

klocka Tid: 15 minuter + 1 timmes marinering