Laktosfritt - Välj laktosfri crème fraiche eller gör din remouladsås på enbart majonnäs. Ta alltså dubbelt så mycket majonnäs och uteslut crème fraichen.
Glutenfritt
Vegetariskt
Gör så här:
Serveringstips:
Garnera med persilja. Gott till t.ex. räkor, kräftor och fisk.
GI Tips:
Remouladsås har lågt GI.
LCHF Tips:
Remouladsås har lågt GI men smörgåsgurka innehåller socker. För ännu lägre GI - byt ut smörgåsgurkan mot inlagd gurka utan socker t.ex. saltgurka.
Tips för att undvika tillsatser:
Köp smörgåsgurka och dijonsenap utan tillsatser så blir din remouladsås också fri från tillsatser. Välj crème fraiche med 36% fett, fri från tillsatser och gör din egen majonnäs fri från tillsatser på 5 minuter.
Variationstips:
Smaksätt din remouladsås med t.ex. kapris, hackad dill eller hackad persilja.
Jag skulle ha läst recensionerna innan. Fruktansvärt salt. Gick tyvärr inte att äta. Synd att behöva slänga allt.
✏️Skrivet av Kakan74
Det här blev inte så bra. Den var väldigt salt och jag vill ha en remouladsås som är fräsch och balanserad.
✏️Skrivet av Tom
Supergod
✏️Skrivet av Dan
Dåligt recept. Kör själv med gräddfil, majonnäs och vanlig söt senap. Sen salt, peppar o persilja. Prova er fram efter eget huvud. Fet eller mager, söt eller salt eller.....osv.
Laga er egen helt enkelt. Måste inte vara proffs för att prova er fram. PS. Givetvis gurka och gärna kapris.