| Kalla såser |

Kall fisksås

Kall fisksås

Kall fisksås, passar bra till stekt fisk.

Snabb och enkel sås som passar till stekt panerad fisk, t.ex. crispies, fiskpinnar m.m.
Timglas Tid: 5 minuter
Portioner 2 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

Blanda ihop alla ingredienser. Smaka av. Låt stå en liten stund. Servera.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara i kylskåp.

Kommentera receptet på Kall fisksås

Skriv och läs alla 12 kommentarer

De nyaste posterna

   kommentar  Skrivet av  Susanne  2009-11-08 20:15
Svar till Lollo: Rökt fisk är färdiglagad så det är bara att äta. Jag brukar ta upp fisken och rensa bort skinn, huvud och ben och lägga fiskbitarna i en låda som jag sedan har i kylen. Vill man servera fint så plockar du bara av det översta skinnet och lägger sedan fisken på ett serveringsfat och så får var och en ta själv. Rökt fisk äts alltså vanligtvis kall men man kan också värma lite i mikron och äta den lite ljummen om man vill men tänk då på att inte värma mer än att den blir ljummen för då blir den inte lika god.
   kommentar  Skrivet av  Lollo  2009-11-08 15:01
ville fråga en sak?? vet någon vad man gör när man köpt en rökt fisk.
Jag köpte en rökt lax igår och vet inre riktigt hur man ska göra .. sätta den i ugnen ? steka? koka? vad ska man göra snälla svara
   kommentar  Skrivet av  Amanda  2009-09-15 17:54
Jättegott. Fräsch smak.

Skriv och läs alla 12 kommentarer

Se även dessa recept

Receptet på Kall fisksås är skrivet och fotat av Susanne Jarl.

Välkommen till min receptsajt! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!

/Susanne