Hej! Jag undrar vilken choklad du normalt använder till tårtor, dels till fyllnig, dels till topping/glasyr/dekoration. Det är problemet att veta vilken choklad man ska köpa som får mig att INTE göra bakverk med choklad trots att jag ÄLSKAR choklad. Misslyckades en gång med just chokladen och har intel testat igen sedan dess. Helst vill jag inte använda en superdyr choklad utan en som är något billigare men med gott resultat.
✏️Skrivet av Anita Rolen
Tack för alla jättebra recept och illustrationer hur göra.
Fundering: när tar man bort formen? Ska den vara på i kylen och ändra fram till serveringen?
✏️Skrivet av Paulina
Bytte ut 50-70% choklad till Marabous mjölkchoklad. Blev supergott :)
✏️Skrivet av Maria
Hej
Kan jag använda olja istället för smör i alla stegen??
⭐
webmaster
💬Svar till
Tanya
✏️Skrivet av Susanne
Äggen är viktiga i receptet. Mitt råd är att göra något annat recept om du vill använda färre ägg.