175 °C i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter med över- och undervärme
Baka mazarinkaka så här:
Variationstips:
Glasyren kan man om man vill smaksätta med t.ex. rivet citronskal eller ta apelsinjuice istället för vatten. Det blir väldigt gott!
Hållbarhet och förvaring:
Mazarinkakan håller sig minst en vecka i rumstemperatur. Den kan även frysas in (helst utan glasyr eftersom den lätt spricker) och håller sig då minst 3 månader.
Hej Susanne!
Tycker mycket om din sida med alla recept, tack för du delar med dig.
Gjorde mazarinkakan igår och har även gjort den tidigare. Den blir jättegod men jag har problem med glasyren. När den stelnat o jag skär bitar lossar den o blir liggande lös på kakan ( Gjorde dubbelt recept i långpanna) Vad gör jag för fel tror du? Delta hat även hät tidigare tyvärr.
Hälsen Karin
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl