| Frukt |

Russin

russin
Russin är sött och gott i bakverk.

pil Recept med Russin

Russin är mogna oftast sockerrika torkade vindruvor.

Vindruvorna torkas antingen i solen eller i konstgjord värme. Vid torkning avdunstar vattnet i druvan, som skrumpnar ihop och sockerhalten blir mer koncentrerad.

Sockerhalten i russin är ca 60 procent.

Russin kan ätas som de är, i frukostflingor, matbröd, vetebröd, kakor och mat.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Storbritaniens flagga Engelskt namn:

raisins

Hitta Finns i affären:

I närheten av mjöl, nötter.

Tummen upp GI tips:

Russin har högt GI.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Russin håller sig ca 9 månader. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Byt ut Ersätt med:

Korinter, torkade aprikoser.

Måttomvandla russin mellan vikt och volym

Konvertera russin från en måttenhet till en annan. Måttomvandla fler ingredienser.

Från till Visa även utländska enheter

Liknande ingredienser:


Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info