Grahamsgryn

Grahamsgryn används till gröt, välling och till bakning.
Grahamsgryn framställs av vetekornets hela kärna med en stor del av kli och grodd kvar.
Grahamsgryn innehåller mycket kostfiber och mineraler.
Innehållsinformation
Tillsatsfritt:
Ja
Laktosfritt:
Ja
Glutenfritt:
Nej
Vegetariskt:
Ja
Tips och info
Finns i affären:
Hållbarhet och förvaring:
Ersätt med:
Måttomvandla grahamsgryn mellan vikt och volym
Konvertera grahamsgryn från en måttenhet till en annan. Måttomvandla fler ingredienser.
| Mjöl och gryn |

Grahamsgrynsgröt
Recept på grahamsgrynsgröt. God och enkel fullkornsgröt till frukost! Tillaga på spisen eller i mikro.


Äppelgröt
Recept på Äppelgröt. Ta till vara på goda äpplen och lägg till dem i gröten. Gott, enkelt, nyttigt!
