| Mjöl och gryn |

Grahamsgryn

grahamsgryn
Grahamsgryn

pil Recept med Grahamsgryn

Grahamsgryn används till gröt, välling och till bakning.

Grahamsgryn framställs av vetekornets hela kärna med en stor del av kli och grodd kvar.

Grahamsgryn innehåller mycket kostfiber och mineraler.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

röd flagga Glutenfritt:  Nej

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Hitta Finns i affären:

Grahamsgryn finns bland övriga gryner i närheten av mjöl och frukostflingor.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Grahamsgryn förvaras torrt och ej över normal rumstemperatur. Hållbarhet se förpackningen.

Byt ut Ersätt med:

Mannagryn.

Måttomvandla grahamsgryn mellan vikt och volym

Konvertera grahamsgryn från en måttenhet till en annan. Måttomvandla fler ingredienser.

Från till Visa även utländska enheter

Kommentarer

Skriv en kommentar

Liknande ingredienser


grahamsgrynsgröt

Grahamsgrynsgröt

Recept på grahamsgrynsgröt. God och enkel fullkornsgröt till frukost! Tillaga på spisen eller i mikro.

klocka Tid: 7 minuter
äppelgröt

Äppelgröt

Recept på Äppelgröt. Ta till vara på goda äpplen och lägg till dem i gröten. Gott, enkelt, nyttigt!

klocka Tid: 15 minuter