För krämigare svampstuvning ta mera grädde och mindre mjölk. För mindre fett ta mera mjölk och mindre grädde.
GI Tips:
Svampstuvning har lågt GI.
LCHF Tips:
Svampstuvning är bra LCHF-mat.
Tips för att undvika tillsatser:
Fritt från tillsatser om du använder äkta vispgrädde! Grädde med lägre fetthalt innehåller tillsatser så undvik det! Vill du ha mindre fett så ta istället mera mjölk och mindre grädde.
Hållbarhet och förvaring:
Förvara överbliven svampstuvning i kylen. Håller sig ca 5 dygn.
Följde ditt recept, nästan.
Blandade ner riven västerbottenost, blev väldigt gott!
Hälsningar
Fredrik i Umeå
⭐
webmaster
💬Svar till
Martin von Hansen
✏️Skrivet av Susanne
Tack så mycket, roligt att höra! :) Önskar även dig en God Jul. Här kan du läsa mer om hur jag gjort sajten.
✏️Skrivet av Martin von Hansen
Glædelig jul Susanne
Her mid i regnvejret i Göinge, savner man noget som får julehumøret i top.
Fandt en pose med frosne gule kantareller i fryseren, brugte din fine opskrift.
Det løftede julehumøret i denne grønne jul, hvor man stadig kan hente frisk persille i haven.
Martin
Flot web side, fin programmering, hvilket værktøj bruger du?
⭐
webmaster
💬Svar till
Frida
✏️Skrivet av Susanne
Tack för att du påpekade den missen! Jag har nu skrivit in den. (Man vispar ner den med grädden.)