Rädisor

rädisor
Rädisor i knippe.

Rädisor är en grönsak med lite stark smak. De är både goda och dekorativa.

Rädisor äts vanligen råa som de är. Kan skalas om man vill mildare smak.

Rädisor kan skivas eller tärnas i sallader.

Det finns runda, avlånga, helt röda och rödvita rädisor.

Innehållsinformation

Tillsatsfritt:  Ja

Laktosfritt:  Ja

Glutenfritt:  Ja

Vegetariskt:  Ja

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av rädisor.

Energi: 15 kcal
Kolhydrater: 2 g
Protein: 1 g
Fett: 0 g
Fibrer: 2 g

Tips och info

Engelskt namn:

Radish

Finns i affären:

Rädisor finns i grönsaksdisken.

Hållbarhet och förvaring:

Förvaras i kylskåp några dagar.

Ersätt med:

Gurka, äpple.

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Liknande ingredienser

| Grönsaker |


Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest