| Grönsaker |

Rädisor

rädisor
Rädisor i knippe.

pil Recept med Rädisor

Rädisor är en grönsak med lite stark smak. De är både goda och dekorativa.

Rädisor äts vanligen råa som de är. Kan skalas om man vill mildare smak.

Rädisor kan skivas eller tärnas i sallader.

Det finns runda, avlånga, helt röda och rödvita rädisor.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Storbritaniens flagga Engelskt namn:

Radish

Hitta Finns i affären:

Rädisor finns i grönsaksdisken.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Förvaras i kylskåp några dagar.

Byt ut Ersätt med:

Gurka, äpple.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Liknande ingredienser


färskpotatissallad

Färskpotatissallad

Recept på en mycket god och fräsch potatissallad gjord på färsk potatis med god dressing.

klocka Tid: ca 5 timmar, varav ½ timmes arbete om man skalar potatis i maskin
Potatissallad

Potatissallad

Den godaste potatissalladen tycker jag! Med äpple, lök och gurka i receptet. Ät den här och du vill aldrig mer köpa potatissallad!

klocka Tid: 40 minuter