Rädisor

Recept med Rädisor
Näringsvärden
Rädisor är en grönsak med lite stark smak. De är både goda och dekorativa.
Rädisor äts vanligen råa som de är. Kan skalas om man vill mildare smak.
Rädisor kan skivas eller tärnas i sallader.
Det finns runda, avlånga, helt röda och rödvita rädisor.
Innehållsinformation
Tillsatsfritt:
Ja
Laktosfritt:
Ja
Glutenfritt:
Ja
Vegetariskt:
Ja
Näringsvärde
Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av rädisor.
Energi: | 15 kcal |
---|---|
Kolhydrater: | 2 g |
Protein: | 1 g |
Fett: | 0 g |
Fibrer: | 2 g |
Tips och info
Engelskt namn:
Finns i affären:
Hållbarhet och förvaring:
Ersätt med:
| Grönsaker |

Färskpotatissallad
Recept på en mycket god och fräsch potatissallad gjord på färsk potatis med god dressing.


Potatissallad
Den godaste potatissalladen tycker jag! Med äpple, lök och gurka i receptet. Ät den här och du vill aldrig mer köpa potatissallad!
