Havregrädde

havregrädde
Havregrädde 13% fetthalt.

pil Recept med Havregrädde

Havregrädde är helt vegetabilisk och passar därmed veganer och vegetarianer liksom laktosintoleranta och de som är allergiska mot mjölkprotein.

Havregrädde kan ofta användas istället för vanlig grädde i mat men den går inte att vispa och kan inte ersätta vispad vispgrädde.

Smaken tycker jag är som gräddig havre, helt ok.

Innehåll

Innehållsförteckning för Oatly iMat 13%: HAVREbas (vatten, HAVRE (10%)), rapsolja, emulgeringsmedel (E472e), stabiliseringsmedel (E415), joderat salt.

E472a är ett konsistensmedel. E415 är Xantangummi som är ett förtjocknings- och stabiliseringsmedel. Tillsatserna har inga kända hälsorisker.

Innehållsinformation

röd flagga Tillsatsfritt:  Nej

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Hitta Finns i affären:

På mejeriavdelningen, ofta i närheten av laktosfritt.

Byt ut Ersätt med:

Annan grädde.

Måttomvandla havregrädde mellan vikt och volym

Konvertera havregrädde från en måttenhet till en annan. Måttomvandla fler ingredienser.

Från till Visa även utländska enheter

Kommentarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Liknande ingredienser

| Mejeriprodukter och matfett |


vegansk kladdkaka

Vegansk kladdkaka

Ljuvligt god vegansk kladdkaka. Minst lika god som "vanlig". Använd kokosolja eller mjölkfritt smör samt havregrädde eller annan vegangrädde.

klocka Tid: ca 30 minuter + 2 timmar att stelna