Durumvetemjöl

durumvetemjöl
Durumvetemjöl.

Durumvete är en hård vetesort med extra starkt protein. Vetesorten har en gul kärna - därav den gulare färgen man får på det man gör med durumvete jämfört med vanligt vetemjöl.

Använd durumvetemjöl till hemgjord färsk pasta och bakning av matbröd och pizza.

Durumvetemjöl passar även bra till italienska brödorter såsom Focaccia och Ciabatta. Brödet får en fyllig smak och en spröd skorpa. För bästa resultat används alltid durumvetemjöl tillsammans med annat vetemjöl vid brödbak.

1 dl = 65 g.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

röd flagga Glutenfritt:  Nej

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av durumvetemjöl.

Energi: 350 kcal
Kolhydrater: 68 g (varav sockerarter: 3.0 g)
Protein: 12 g
Fett: 2 g (varav mättat fett: 0.4 g)
Fibrer: 2 g
Natrium: 3 mg

Tips och info

Hitta Finns i affären:

Bland mjöl.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Torrt i rumstemperatur eller svalare.

Sedlar Pris:

Ca 10 kr för 1 kg

Byt ut Ersätt med:

Vetemjöl

Vad väger durumvetemjöl?

Måttomvandla durumvetemjöl mellan vikt och volym

Konvertera från valfri måttenhet till en annan.

Måttomvandla fler ingredienser.

Liknande ingredienser

| Mjöl och gryn |


Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
💬 Svar till Jenny ✏️ Skrivet av Susanne
Tack snälla du för de vänliga orden! Ja jag kommer fortsätta, det finns så himla mycket att förbättra och utveckla och jag har mitt drömjobb! :)
✏️ Skrivet av Jenny
Halloj, tack, tack, tack för dina otroligt fina appar och din recepten.se, sida :-)
Fortsätt med det du gör....
Jag går en restaurangutbildning & du har varit till STOR hjälp på vägen!
Allt Gott//Jenny Penny Pudding Pastej

Visa alla kommentarer