| Buljong |

Svampbuljong

Svampbuljongtärningar
Svampbuljongtärningar.

pil Recept med Svampbuljong

Svampbuljong används för att ge svampsmak till t.ex. grytor och såser.

Buljongtärningarna behöver lösas upp i vätska så låt den koka med och se till att den kommer under vätskenivån i grytan eller stekpannan så tar det bara några minuter innan den lösts upp. Rör sedan om så att smaken fördelar sig. Vill man snabba på tiden så kan man smula ner buljongtärningen.

Tänk på att svampbuljongen smakar mycket salt så smaka av innan du eventuellt saltar ytterligare.

Innehållsinformation

röd flagga Tillsatsfritt:  Nej

Svampbuljong innehåller alla möjliga tillsatser. Gör egen om du vill undvika tillsatser.

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Datum Hållbarhet och förvaring:

Torrt i rumstemperatur.

Byt ut Ersätt med:

Annan buljong eller fond t.ex. kalvbuljong, köttbuljong eller grönsaksbuljong.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Liknande ingredienser