Naan

fullkornsnaan
Goda och nyttiga fullkornsnaan att servera till måltiden.

Naan är ett indiskt yoghurtbröd som är gott att servera till dels indiska rätter, men passar egentligen till det mesta eftersom det är goda saftiga bröd.

Naan finns att köpa färdiga i affären, både vanliga stora naan och naan i portionsstorlek med fullkorn. Själv föredrar jag de mindre fullkornsnaanen på bilden.

Värm naanen i mikron eller i ugn innan servering för att få den perfekta smaken. Följ instruktionerna på förpackningen. Tiden i ugnen är endast 1-2 minuter.

Innehållsinformation

röd flagga Tillsatsfritt:  Nej

röd flagga Laktosfritt:  Nej

röd flagga Glutenfritt:  Nej

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Hitta Finns i affären:

Bland asiatiska livsmedel.

Tummen upp GI tips:

Välj fullkornsnaan som har lägre GI.

Datum Hållbarhet och förvaring:

En oöppnad förpackning håller sig ca 3 månader i rumstemperatur. De kan också frysas så håller de sig upp till 6 månader. Bröd som inte äts upp direkt när man öppnar förpackningen går också bra att frysa så länge de inte varit uppvärmda.

Stapeldiagram Näringsvärdestips:

Fullkornsnaan per 100 g: 8,5 g protein, 40 g kolhydrater, 5,5 g fett, 6 g kostfibrer.

Byt ut Ersätt med:

Annat bröd som passar till maten.

Kommentarer

Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Liknande ingredienser

| Övrigt |