Inlagd ingefära, gari

Recept med
Inlagd ingefära, gari
Inlagda ingefära - gari, är tunt skivad ingefära som är inlagd i vinäger (helst risvinäger), socker och salt.
Gari är vanligt förekommande som tillbehör i det asiatiska köket i synnerhet det japanska till rätter som sushi och sashimi.
Inlagd ingefära har många hälsosamma egenskaper. Det är många som tycker att smaken kan vara lite stark första gången man smaker och att smaken påminner om en parfym men det är oftast övergående och sedan tycker man det smakar riktigt gott.
Innehållsinformation
Tillsatsfritt:
Nej
Laktosfritt:
Ja
Glutenfritt:
Ja
Vegetariskt:
Ja
Näringsvärden
Dessa näringsvärden gäller 100 gram av inlagd ingefära.
Energi: | 16 kcal |
---|---|
Kolhydrater: | 13 g |
Protein: | 0.1 g |
Fett: | 0.2 g (varav mättat fett: 0.1 g) |
Tips och info
Engelskt namn:
Finns i affären:
Hållbarhet och förvaring:
Pris:
| Inläggningar |

Sushirullar - Maki Sushi
Recept på sushirullar - maki sushi. Att göra sin egen sushi är enklare än man tror. Bilder steg för steg.
