
⭐ webmaster
Nudlar finns i olika former tillverkade av olika råvaror som ris och vetemjöl. Det som är gemensamt för alla sorterna är att de går snabbt att tillaga och innehåller mycket snabba kolhydrater.
Nudlarna kokas i vatten med lite salt i några minuter (läs på förpackningen). Därefter häller man av vattnet och nudlarna är klara att servera.
Nudlar passar utmärkt till asiatiska rätter som wok men kan egentligen ätas till det mesta och ersätta pasta och ris.
Välj fullkornsnudlar för ett nyttigare alternativ än vanliga nudlar. Nudlarna innehåller 10% kostfiber och är gjorda på fullkornsmjöl av vete.
Tillsatsfritt:
kan innehålla tillsatser
Laktosfritt:
Ja
Glutenfritt:
Kan innehålla gluten
Vegetariskt:
Ja
Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av nudlar.
Energi: | 359 kcal |
---|---|
Kolhydrater: | 61 g |
Protein: | 15.2 g |
Fett: | 3.5 g |
Fibrer: | 11.8 g |
Engelskt namn:
Finns i affären:
GI tips:
Hållbarhet och förvaring:
Näringsvärdestips:
Ersätt med: