Böngroddar

böngroddar
Böngroddar

Böngroddar, groddar av mungböna används ofta till wokning och i asiatiska maträtter.

Råa böngroddar kan vara smittade med bakterier.

Böngroddar finns förutom råa också konserverade på burk. Man kan även grodda själv.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Hitta Finns i affären:

Konserverade groddar finns bland konserverna.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Se förpackningen.

Byt ut Ersätt med:

Bambuskott, vattenkastanjer, zucchini.

Kommentarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Liknande ingredienser

| Grönsaker |