Böngroddar

Böngroddar, groddar av mungböna används ofta till wokning och i asiatiska maträtter.
Råa böngroddar kan vara smittade med bakterier.
Böngroddar finns förutom råa också konserverade på burk. Man kan även grodda själv.
Innehållsinformation
Tillsatsfritt:
Ja
Laktosfritt:
Ja
Glutenfritt:
Ja
Vegetariskt:
Ja
Näringsvärde
Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av böngroddar.
Energi: | 24 kcal |
---|---|
Kolhydrater: | 3 g |
Protein: | 4 g |
Fett: | 0 g |
Fibrer: | 0 g |
Tips och info
Finns i affären:
Hållbarhet och förvaring:
Ersätt med:
Vad väger böngroddar?
Måttomvandla böngroddar mellan vikt och volym
Konvertera från valfri måttenhet till en annan.
Från till Visa även utländska enheter
| Grönsaker |