Böngroddar

böngroddar
Böngroddar.

Böngroddar, groddar av mungböna används ofta till wokning och i asiatiska maträtter.

Råa böngroddar kan vara smittade med bakterier.

Böngroddar finns förutom råa också konserverade på burk. Man kan även grodda själv.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Hitta Finns i affären:

Konserverade groddar finns bland konserverna.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Se förpackningen.

Byt ut Ersätt med:

Bambuskott, vattenkastanjer, zucchini.

Måttomvandla böngroddar mellan vikt och volym

Konvertera böngroddar från en måttenhet till en annan. Måttomvandla fler ingredienser.

Från till Visa även utländska enheter

Kommentarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Liknande ingredienser

| Grönsaker |