Träningsappar

Använd träningsappar för att komma i form, förbättra formen och må bra! Du har alltid dina träningsappar tillgängliga i din mobil eller surfplatta.

Jag har utvecklat 7 st träningsappar för iPhone och iPad.

Apparna är programmerade av mig och utvecklade tillsammans med Caroline Nilsson som är träningsinstruktör och PT - Personlig tränare.

Poworkout Mamma iform ikon Poworkout Trim & Tone ikon Poworkout Ball & Band ikon Poworkout Stretch ikon
17 minuter Ben & Rumpa ikon 17 minuter Hela Kroppen ikon 17 minuter Mage & Rygg ikon

Poworkout träningsappar

Poworkout är träningsappar med färdiga träningsprogram.

Effektiv träning som du kan köra var som helst, när som helst.

Poworkout Mamma i form

Kom i form efter graviditet - oavsett barnets ålder. Träna hemma utan redskap med appen Mamma i form, träningsprogrammen är korta och enkla att följa. Alla övningar visas med tydliga videos och textinstruktioner.

Träningsappen Poworkout Mama StartsidaTränar höftlyft med Poworkout Mamma i formSidoplankan videoklipp Poworkout Mamma i formTränar sneda rygglyft med Poworkout Mamma i form

Startsidan på Poworkout Mamma i form med 20 träningsprogram att välja på (bild uppe till vänster). Bilden uppe till höger visar när man kör träningsprogrammet Rörliga höfter och övningen höftlyft. Bilden till nere till vänster visar video på sidoplankan och den sista bilden visar övningen sneda rygglyft.

Poworkout Trim & Tone

24 träningsprogram. Du behöver inga redskap. Varje träningsprogam tar ca 10 minuter och du kan köra en eller flera. 30 nivåer från otränad till vältränad.

Träningsappen Poworkout Trim & Tone Startsidautfallssteg i träningsappen Poworkout Trim & TonePlankan videoklipp i träningsappen Poworkout Trim & ToneKnästående benpress Poworkout Trim & Tone

Startsidan på Poworkout Trim & Tone med 24 träningsprogram att välja på (bild uppe till vänster). Bilden uppe till höger visar när man kör träningsprogrammet Fast Rumpa och övningen utfallssteg. Bilden till nere till vänster visar video på plankövningen, det tuffaste alternativet på tå och bilden nere till vänster visar övningsinfo för övningen knästående benpress.

Poworkout Ball & Band

33 träningsprogram med boll och gummiband. Varje träningsprogam tar ca 10 minuter och du kan köra ett eller flera. 30 nivåer från otränad till vältränad.

Träningsappen Poworkout Ball & Band StartsidaTräningsappen Poworkout Ball & Band övningssidaTräningsappen Poworkout Ball & Band videoklippTräningsappen Poworkout Ball & Band övningsinfo

Startsidan på Poworkout Ball & Band med 33 träningsprogram att välja på (bild uppe till vänster). Bilden uppe till höger visar när man kör övningen höftlyft. Bilden nere till vänster visar video för benböj med boll och bilden nere till höger visar övningsinfo för Brygga med boll.

Poworkout Stretch

60 stretchprogram att köra för att öka din rörlighet och förebygga värk och stelhet.

Startsidan i appen Poworkout Stretchbaksida ben stretch i appen Poworkout StretchVardagsstretch i träningsappen Poworkout StretchLöparstretch i appen Poworkout Stretch

Startsidan på Poworkout Stretch med 60 stretchprogram att välja på (bild 1, längst till vänster). Bild 2 visar när man kör stretchprogrammet för baksida ben. Bild 3 visar en del av stretchprogrammen i kategorin vardagsstretch. Bild 4 (längst till höger) visar stretchprogrammet Löparstretch och en del av vilka övningar som ingår i den.

17 Minuter träningsappar

17 minuter är Caroline Nilssons träningskoncept med effektiv träning i 17 minuter. Övningarna är anpassade både för otränade och vältränade.

Varje träningsapp innehåller en 17 minuter lång video. Bara att köra.

Läs mer om våra 17 minuters träningsappar och se fler bilder.

17 Minuter Ben & Rumpa

Träna ben och rumpa effektivt i 17 minuter.

Träningsvideo 17 minuter Ben & Rumpa, benböjTräningsvideo 17 minuter Ben & Rumpa, höftlyft

Du kommar bland annat få göra benböj (bild till vänster) och höftlyft (bild till höger). Övningarna presenteras med olika svårighetsgrad.

17 Minuter Mage & Rygg

Tränar mage och rygg effektivt i 17 minuter.

Träningsvideo 17 minuter Mage & Rygg, crunchesTräningsvideo 17 minuter Mage & Rygg, sidoplankan

I träningsvideon ingår övningarna crunches (bild till vänster) och sidoplankan (bild till höger). Sidoplankan kan göras med knät i golvet eller stående på fötterna.

17 Minuter Hela Kroppen

Träna hela kroppen på 17 minuter. Effektiv och rolig träning.

Träningsvideo 17 minuter Ben & Rumpa, utfallTräningsvideo 17 minuter Ben & Rumpa, rygglyft med rotation

När du kör träningsappen 17 minuter hela kroppen så ingår övningarna utfallsteg (bild till vänster) och sneda rygglyft (bild till höger). Sneda rygglyft är en övning som är en av mina personliga favoriter, kanske för att jag sitter mycket framför datorn.

Hitta alla appar som jag gjort


Kontakta mig gärna om du har frågor eller synpunkter.
/Susanne

relaterade artiklar Läs gärna även:

Kommenterarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
💬 Svar till Emelie ✏️ Skrivet av Susanne
Ja det stämmer. Planen är att de ska komma till Android också.
✏️ Skrivet av Emelie
Hej

Det finns ju bara trim and tone till android telefoner dom andra finns ju bara på appstore?

Mvh Emelie
✏️ Skrivet av Agnieszka
Tack för senast - Många roliga samtal! Har kollat in appen nu och gissa vad jag tänkte köra på gymmet idag? ;)
✏️ Skrivet av Sandra
Å vad bra att man kan prova den gratis! Jag ska testa!
💬 Svar till Elin ✏️ Skrivet av Susanne

Tack så mycket!! :)

Vad har du för sajt?

Visa alla kommentarer