Brödformar

brödform
Brödform med keramisk beläggning som är superbra. Formarna behöver inte smörjas.

pil Recept där man kan använda Brödformar

Brödformar är avlånga formar som används främst för att baka limpor, men kan även användas till att göra glass, sockerkakor och patéer.

Standardstorlek på avlånga brödformar är att de rymmer 1,5 liter och det är vad som avses i alla recept på recepten.se.

Jag använder brödformar med keramisk beläggning som jag verkligen kan rekommendera. Inget fastnar, de är lätta att diska, tål t.o.m. diskmaskin.

Text och foto: Susanne Jarl

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest