| Fettsnålt | Fågel | Kvällsmat |

Kalkonwraps

Kalkonwraps

Kalkonwraps - kalkon i tunnbröd. En mycket god tunnbrödsrulle som är enkel att göra med detta recept.

Enkelt och gott recept med kalkonkött i tunnbröd. Tunnbrödsrullen går även att göra med skinka eller kycklingkött.
Visa recept steg för steg
Timglas Tid: 10 min
Portioner 2 portioner

Ingredienser:

Vintips:

Leth Rosé (nr 2261)

Gör så här:

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs och salt i en bunke. Smaka av.

  2. Tillsätt gurka skuren i småbitar och strimlad sallad.

  3. Blanda ner kalkonköttet i mindre bitar.

  4. Fördela röran på tunnbröd och rulla ihop.

Beskrivande bilder

instruktion steg 1.1 kalkonwraps
1.1. Crème fraiche, majonnäs, salt.
instruktion steg 1.2 kalkonwraps
1.2. Blanda.
instruktion steg 2 kalkonwraps
2. Gurka och sallad.
instruktion steg 3.1 kalkonwraps
3.1. Tillsätt kalkonkött.
instruktion steg 3.2 kalkonwraps
3.2. Blanda.
instruktion steg 4.1 kalkonwraps
4.1. Tunnbröd.
instruktion steg 4.2 kalkonwraps
4.2. Lägg på röran.

planera Planeringstips:

Förbered röran och förvara i kylskåp. Fördela röran i tunnbröd och rulla ihop strax före servering.

Kommentera receptet på Kalkonwraps

Skriv och läs alla 3 kommentarer

De nyaste posterna

   kommentar  Skrivet av  Caroline  
jätte god .
   kommentar  Skrivet av  sara  
hej kan ni göra tartora? för jag måste lära mig den
   kommentar  Skrivet av  Daniel & Maria  
det var lite saltigt med 1 tsk salt, annars var det gött :-)

Skriv och läs alla 3 kommentarer

Se även dessa recept

Receptet på Kalkonwraps är skrivet och fotat av Susanne Jarl.

Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/Susanne
facebook instagram twitter Pinterest google plus