Tonfiskrulle

Tonfisk och grönsaker i en god sås i tunnbröd blir supergott. Det här receptet på tonfiskrulle har jag gjort massor av gånger för det är så gott och enkelt!
tonfiskrulle
Tonfiskrulle - tunnbrödsrulle med tonfisk. Ett av mina favoritrecept som jag verkligen rekommenderar!
Timglas Tid: 15 min
Portioner 2 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

  1. Mät upp crème fraiche, majonnäs, senap och salt. Blanda.

  2. Hacka gräslök eller röd lök fint och blanda i.

  3. Låt tonfisken rinna av och blanda i.

  4. Skär paprika och gurka i mindre bitar. Blanda i.

  5. Lägg tunnbröden på var sin tallrik. Fördela tonfiskröran i mitten på varje tunnbröd.

  6. Vik ihop tunnbröden och lägg med skarven nedåt.

    Strimla salladen och servera vid sidan av tunnbrödsrullen.

Se även dessa recept

| Fisk och skaldjur | Kvällsmat | Lunch |

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
✏️ Skrivet av Louise
Fräsch, gott, snabbt och enkelt. Tack för inspiration bland dina recept!
✏️ Skrivet av Kent
Den receptsidan du har är i särklass den bästa jag varit inne på. Grattis och fortsätt med din perfekta beskrivning av tillagning av maten.
💬 Svar till Åke ✏️ Skrivet av Susanne
Trevligt att du tyckte det!
✏️ Skrivet av Åke
Det var jättegott !
💬 Svar till Åke Melon & Larry Larsson ✏️ Skrivet av Susanne
Kul att ni tyckte om tonfiskrullen! Tack för att ni skrev!

Visa alla kommentarer