| Visa alla ingredienstyper |

Ägg

Ägg är nyttigt och gott att äta både kokta och stekta. Ägg ingår också som ingrediens i många olika maträtter och bakverk.

Ägg
Ägg i äggkartong.

Ägg är ett näringsrikt livsmedel med proteiner, viktiga fettsyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Ekologiska ägg

Köp ekologiska ägg om du vill ha nyttigare och godare ägg och dessutom veta att hönan som värpt ägget levt ett bättre liv.

Ekologiska höns får dessutom ekologiskt foder, fritt från GMO (genmodifiering) och utan tillsatser av syntetiska aminosyror.

Ekologiska ägg innehåller mer nyttiga vitaminer och mineraler samt även mera protein och fett och har därför ett något högre energivärde.

Olika sorters Ägg


Kommentarer

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest