Durumvetemjöl

durumvetemjöl
Durumvetemjöl.

Durumvete är en hård vetesort med extra starkt protein. Vetesorten har en gul kärna - därav den gulare färgen man får på det man gör med durumvete jämfört med vanligt vetemjöl.

Använd durumvetemjöl till hemgjord färsk pasta och bakning av matbröd och pizza.

Durumvetemjöl passar även bra till italienska brödorter såsom Focaccia och Ciabatta. Brödet får en fyllig smak och en spröd skorpa. För bästa resultat används alltid durumvetemjöl tillsammans med annat vetemjöl vid brödbak.

1 dl = 65 g.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

röd flagga Glutenfritt:  Nej

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Hitta Finns i affären:

Bland mjöl.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Torrt i rumstemperatur eller svalare.

Sedlar Pris:

Ca 10 kr för 1 kg

Byt ut Ersätt med:

Vetemjöl

Måttomvandla durumvetemjöl mellan vikt och volym

Konvertera durumvetemjöl från en måttenhet till en annan. Måttomvandla fler ingredienser.

Från till Visa även utländska enheter

Kommentarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
💬 Svar till Jenny ✏️ Skrivet av Susanne
Tack snälla du för de vänliga orden! Ja jag kommer fortsätta, det finns så himla mycket att förbättra och utveckla och jag har mitt drömjobb! :)
✏️ Skrivet av Jenny
Halloj, tack, tack, tack för dina otroligt fina appar och din recepten.se, sida :-)
Fortsätt med det du gör....
Jag går en restaurangutbildning & du har varit till STOR hjälp på vägen!
Allt Gott//Jenny Penny Pudding Pastej

Liknande ingredienser

| Mjöl och gryn |