Oöppnade syltburkar kan förvaras i rumstemperatur. Öppnade syltburkar får bättre hållbarhet om de förvaras i kylskåp. Min sylt höll sig mer än 6 månader i kylskåpet, troligtvis ännu längre men då var min uppäten!
Lätt att göra och god. Men lite för söt för mig. Läste inte kommentarerna förrän efteråt. Ska försöka lägga på minnet att minska sockermängden till nästa gång.☺️
✏️Skrivet av Christer Winroth
Sylten blev jättegod enkelt att göra
✏️Skrivet av Anna
Hej! Gjorde denna sylt nu i veckan och den blev helt suverän! Godaste sylten nånsin och med perfekt konsistens! Tack Susanne! =D
✏️Skrivet av Viktoria
Svar till Marie-Louise: Jag häller i den varma sylten i varma, steriliserade glasburkar, sätter på locken och vänder burkarna uppochner. Sedan får de svalna i rumstemperatur. Då bildas ett vakuum, som borde öka hållbarheten. /mvh
✏️Skrivet av Marie-Louise
Ska man sätta på locken direkt efter man hällt i sylten, eller ska den svalna?