Ancho

Recept med Ancho
Näringsvärden
Ancho är en torkad poblanos, som är en stor mörkgrön (ibland nästan svart) chili med mycket smak men liten hetta.
Ancho är en mycket god smaksättare, utan att maten blir stark. Den luktar och smakar som rökt chilifrukt, mycket smakrik.
Tro inte att all mat du lagar behöver bli stark, om du bara låter anchon koka med eller bara tar lite av den så kommer inte maten bli ett dugg stark, bara mer god smak.
Ancho passar bra till det som chili passar till; grillat, kött, lax, kyckling.
Innehållsinformation
Tillsatsfritt:
Ja
Laktosfritt:
Ja
Glutenfritt:
Ja
Vegetariskt:
Ja
Näringsvärde
Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av ancho.
Energi: | 303 kcal |
---|---|
Kolhydrater: | 37 g (varav sockerarter: 23.0 g) |
Protein: | 14 g |
Fett: | 6.8 g (varav mättat fett: 1.6 g) |
Fibrer: | 19 g |
Natrium: | 23 mg |
Tips och info
Finns i affären:
Hållbarhet och förvaring:
Pris:
Ersätt med:

Madeirasås
Recept på madeirasås. En fantastiskt god sås med Madeira! Lätt att lyckas - bilder steg för steg! Info om alla ingredienser och var du hittar dem.
