Frys

Frys
I min frys är det ofta fullt.

pil Recept där man kan använda Frys

Frys ingår som standard i svenska kök. En vanlig frys är lämplig att frosta ur en gång om året. Det finns även självavfrostande frysar. Den optimala temperaturen i frysen är -18°C.

Förutom att förvara matvaror och bakverk i frysen för att förlänga hållbarheten så behövs även en frys för att tillverka t.ex. glass och en del andra desserter. En frys kan även vara bra när man vill spara tid t.ex. behöver kyla ner en pajdeg snabbt.


Liknande utrustning:


Detta köksredskap är standard och kan användas i de flesta recept. Läs mer om köksutrustningsstandard.


Text och foto: Susanne Jarl

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest