| Visa alla ingredienstyper |

Kryddor och smaksättning

Kryddor och annan smaksättning är en viktiga ingredienser i alla recept för att ge rätt smak åt maträtten eller bakverket.

Kryddor och smaksättning
Några exempel på kryddor och smaksättning är kummin, tandooripasta, vitpeppar och sambal oelek.

Alla recept behöver kryddor eller smaksättning för att ge den smak man vill åstadkomma till sin maträtt eller bakverk.

I denna kategori av ingredienser ingår kategorierna torkade kryddor, smaksättning, färska kryddörter, buljong och olika sorters salt.

Exempel på torkade kryddor är alla de kryddor som finns i kryddburkar och kryddpåsar i mataffären.

Exempel på smaksättning är soja, vitvinsvinäger, pepparrot och olika aromer t.ex. citronarom.

Buljong finns i både tärningar, pulver och flytande form.

Salt finns att köpa i flera olika former. Förutom vanligt borddssalt finns flingsalt, grovt salt och olika smaksatta salter.

Ingredienstyper


Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest