Rödvinsvinäger

rödvinsvinäger
Rödvinsvinäger.

Rödvinsvinäger är en syrlig smaksättare.

Rödvinsvinäger kan användas till dressing, såser, sallader samt grytor och soppor.

Rödvinsvinäger framställs genom att man jäser rött vin. Syrahalten ska vara minst 6%.

Innehållsinformation

röd flagga Tillsatsfritt:  Nej

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av rödvinsvinäger.

Energi: 25 kcal
Kolhydrater: 0.5 g (varav sockerarter: 0.5 g)
Protein: 0 g
Fett: 0 g (varav mättat fett: 0 g, enkelomättat fett: 0 g, fleromättat fett: 0 g)
Fibrer: 0 g

Tips och info

Hitta Finns i affären:

I närheten av olja, vinäger och kryddor.

Byt ut Ersätt med:

Vitvinsvinäger

Text och foto: Susanne Jarl

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest