Skinkrullar fyllda med fetaost och soltorkade tomater

Goda skinkrullar fyllda med fetaost, soltorkade tomater och örtkryddor. Gott och enkelt recept med lågt GI / LCHF om du serverar med grönsaker. Annars är det gott med ugnsstekt potatis till!
Skinkrullar med fetaost
Mycket gott och enkelt GI/LCHF-recept. Fetaost med soltorkade tomater blir väldigt gott tillsammans med kött och grönsaker. Receptet är dessutom superenkelt och kräver minimal arbetsinsats.
Timglas Tid: 25 minuter
Portioner 4 portioner
matlåda Denna rätt är lämplig för matlådor.

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt

Utrustning:

Ugn:

  • 200 °C i mitten av ugnen i ca 20 minuter med över- och undervärme

Gör så här:

  1. Smula fetaosten. Strimla de soltorkade tomaterna. Tillsätt örtkryddor och blanda.

    smulad fetaost
    Smulad fetaost.
    strimlade soltorkade tomater
    Strimlade soltorkade tomater.
    fetaostblandningen
    Fetaostblandningen.
  2. Salta på skinkbitarna. Strö på fetaost-blandningen.

    Rulla ihop och lägg med skarven nedåt i en ugnssäker form.

    fetaoströran på en skinkbit
    Fetaoströran på en skinkbit.
    ihoprullad fylld skinkbit
    Ihoprullad fylld skinkbit.
    skinkrullarna i ugnsformen
    Skinkrullarna i ugnsformen.
  3. Ställ in i mitten av ugnen i 200°C i ca 20 minuter tills köttet börjar få lite färg.

    Servera med grönsaker och ev. potatis för de om inte följer en lågkolhydratkost.

    skinkrulllarna steks i ugnen
    Skinkrulllarna steks i ugnen.
    färdiglagade fyllda skinkrullar
    Färdiglagade fyllda skinkrullar.

GI GI Tips:

Du kan också äta fullkornsris, bulgur eller quinoa till. Man kan också använda spadet som sås då till det.

byt ut Variationstips:

Prova olika grönsaker till. Man kan också äta ris till och om man vill även använda spadet som sås.

Se även dessa recept

| Fläskkött | GI | LCHF | Lunch |

Kommentarer och betyg

progress
Kontroll   info
Vill du ha svar?
info