Det blir verkligen jättegott med kyckling i en sås med paprika, lök, vin, grädde och bacon. Ett lyxigt recept som passar bra till fest eller om man vill något extra gott en vardag.
Tid: 40 min
4 portioner
Näringsvärde per portion (448 g): 711 kalorier, 11 g kolhydrater, 45 g fett, 66 g protein
Bjöd gäster på denna kycklingrätt i helgen och vi tyckte alla att den var över förväntan! Eftersom jag ville förbereda så gjorde jag såsen först som fick stå 1 timme, senare lade jag i de frästa fileerna som fick ligga i såsen tills gästerna kom. Då kokade jag upp allt men inte så länge, fileerna blev väldigt saftiga. Hade Vildrisblandning fr Saltå kvarn till. Passade jättebra. Kommer absolut att bjuda på denna rätt igen!
✏️Skrivet av emelie
Gjorde denna som en gryta med kycklingen i tärningar, mycket gott
⭐
webmaster
💬Svar till
Tina
✏️Skrivet av Susanne
Roligt att höra! :)
✏️Skrivet av Tina
Gjorde den här maträtten förra helgen och det gick alldeles utmärkt att göra den dagen före den skulle ätas. Det blev jättegott. Tack för många fina recept