Den verkade något lös först, men sedan den stelnat blev den precis som den ska vara. Och efter ett dygn i kylen blev den ännu godare.
Vi åt den med vaniljvisp och gubbens betyg blev "Utomordentlig!"
✏️Skrivet av Jesper
Egentligen inget fel på smaken. Vet inte hur men kakan blev som en spongecake. Ingen vidare konsistens. Kommer nog tyvärr inte göra denna igen
✏️Skrivet av Ann
Står inte när man skall lägga i smöret
Missade det men lyckades lösa det
✏️Skrivet av Mattias Sundkvist
Obs! Grädda absolut inte 25-30 minuter för då är den inte det minsta kladdig. Skaka den och kolla ”kladdigheten” efter 15-20 min skulle jag säga.
✏️Skrivet av Andreas
Har gjort denna kaka ett par gånger o får alltid ett perfekt resultat. I somras så la jag på ett lager grädde, skivade bananer o daim. Såå gott o uppskattat. En kanonsida med bra recept, bra beskrivning o kanon med bilder. Använder ofta!!
Tack!!