Saffransbiscotti
Goda knapriga saffransbiscotti med mandel i.
Mycket goda och vackra knapriga söta skorpliknande småkakor får du när du bakar saffransbiscotti. Dessutom är de enkla att göra, så prova dessa juliga småkakor med smak av saffran och mandel!
Tid: 1 timme och 45 minuter
40 st
Vegetariskt
Du behöver:
- 100 g smör
- 0.5 g saffran
- 1.5 dl (90 g) sötmandel
- 1.5 dl strösocker
- 2 st ägg
- 1 tsk bakpulver
- 5 dl (300 g) vetemjöl
Utrustning du behöver:
Utrustning som är bra att ha:
Gör så här:
Tips för att undvika tillsatser:
Fritt från tillsatser.
Hållbarhet och förvaring:
Förvara gärna i plåtburkar i rumstemperatur. De går också bra att frysa. Eftersom kakorna är som skorpor håller de sig väldigt länge både i rumstemperatur och i frysen. I frysen håller de sig minst 1 år.