Kanelkesella

Superenkelt mellanmål med kanel och kesella med mycket protein som är mättande och gott! Passar även för dig som följer GI, LCHF och för de som tränar.
kanelkesella
Kanelkesella - ett supergott och superenkelt mellanmål med lågt kolhydratinnehåll och mycket protein.
Timglas Tid: 2 minuter
Portioner 1 portion
Näringsvärde Näringsvärde per portion (253 g): 362 kalorier, 12 g kolhydrater, 25 g fett, 25 g protein

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

  1. Tillsätt kanel och eventuellt kardemumma och eventuellt sötningsmedel till kvargen.

    Nymald grovmalen kardemumma blir extra gott och då tycker jag det blir supergott helt utan sötningsmedel.

  2. Rör om så det blir blandat och smaka av.

servera Serveringstips:

Man kan även servera med färska bär som hallon och blåbär om man vill lyxa till det lite!

glödlampa Tips & tricks:

Det är även gott med grovmalen kardemumma i. Om du har en kardemummakvarn så är det läge att använda den!

LCHF LCHF Tips:

Välj kesella med 10% fetthalt.

byt ut Variationstips:

För den som önskar lägre fetthalt så kan man använda kesella med 1% fetthalt.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Håller sig minst 5 dygn i kylskåp.

Se även dessa recept

| Fettsnålt | GI | LCHF | Mellanmål |

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer