✏️ Skrivet av
Hej,
tack för svaret mitt i natten!
Nej, jag inte tänkte om nötkött men det syns att jag misstog det för vad kallas "bogblad" som används ofta för att laga fläskgryta i Tyskland och som behöver mer tid att koka.
Jag skulle ha frågat Wikipedia innan:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Fl%C3%A4skk%C3%B6tt
Jag förstår nu att det måste koka bara några minuter, man kan väl också steka kotletter från detta kött.
Tack för en jättebra sajt, Susanne, och Gott Nytt År!
Hans
tack för svaret mitt i natten!
Nej, jag inte tänkte om nötkött men det syns att jag misstog det för vad kallas "bogblad" som används ofta för att laga fläskgryta i Tyskland och som behöver mer tid att koka.
Jag skulle ha frågat Wikipedia innan:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Fl%C3%A4skk%C3%B6tt
Jag förstår nu att det måste koka bara några minuter, man kan väl också steka kotletter från detta kött.
Tack för en jättebra sajt, Susanne, och Gott Nytt År!
Hans