Kommentarer till Kycklingwok

"Enkelt recept på kycklinglårfilé med wokgrönsaker kryddad med chili, paprika och vitlök! Snabbt och gott utan halvfabrikat!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
besökare Svar till Peter Lindgren penna Skrivet av Susanne
Låter som en god middag! :) Ja den är lite klurig att stava rätt, man får fuska med copy & paste annars ;)
penna Skrivet av Peter Lindgren
Idag bjuder jag familjen på denna wok plus lite bladspenat (hustrun gillar det). Till efterrätt blir det strachiatellamouss'en, lätt att göra, svårt att stava rätt...
penna Skrivet av Lotta
Gott och enkelt!! och ännu godare blir det med kall vitlökssås till...
penna Skrivet av Dalida
Nu ska ge mig på o tillaga den här rätten och det blir första gången som jag lagar mat själv :D Mamma lär bli väldigt glad och överraskad! :)
besökare Svar till hejsan! penna Skrivet av Susanne
Ja visst!
penna Skrivet av hejsan!
kan man använda en annnan såås? :D
penna Skrivet av Susanne
Svar till Madeleine: Egentligen kan man nog ta vilka grönsaker som helst som går att steka. Jag kan rekommendera broccoli, minimajs, brytbönor, zucchini, purjolök. Champinjoner är nog också gott.
penna Skrivet av Madeleine
Wokgrönsaker, de man köper på påse (t.ex findus) är inte så gott, så vad kan man ha för grönsaker om man vill göra det helt själv? tack på förhand.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Adam: Chutneysåsen är en flytande sås som man köper färdig, men det finns säkert recept på hur man kan göra egen chutneysås också. Chutneysåsen eller chilisås är ganska kryddig men vill man ha mer krydda kan ta någon chili-peppar-blandning och salt.
penna Skrivet av Adam
Hej, det där med chutney såsen gör man det till en flytande sås eller tar man det som det är? Sedan vill jag gärna veta vad man kan ha för kryddor till detta så det blir extra gott?

Med vänliga hälsningar Adam
penna Skrivet av Susanne
Svar till erica: Det beror ju på vad du är allergisk mot och vilken sorts nudlar, sås etc man köper. Läs på innehållsförteckningen på förpackningarna.
penna Skrivet av erica
kan allergiska äta detta?
penna Skrivet av hej
Det är jätte gott
penna Skrivet av emma
det här ska göra, men räkor ist. för kyckling o med soya ist. för den andra såsen, då blir det säkert smaskens :P
penna Skrivet av Camzi
Snabbt och gott! =)
penna Skrivet av juryn....
helt okej...
penna Skrivet av =(
Det här smakade inte bra
penna Skrivet av Linda
Mjammi! =) jätte gott tur att min kompis sa vart jag skulle gå in för att äta rätt mat! =) tummen upp , JA! =) *MUMS*
penna Skrivet av Josef Nilsson
De var en riktig delikatess, smaskens, Mmm ja gillar verkligen sånna hära underbara måltiden.. tummen upp för denna smarriga sak
penna Skrivet av Saara knobloch
det var jätte smarrigt *mumms* verkligen något jag rekomenderar för sånna matvrak som mig. tack recepten.se.. ha en bra fortsätt middag! MvH Saara.k
penna Skrivet av :D
Jätte gott!
  1