Kommentarer till Varma mackor med stuvning - Sida 1

"Varma mackor med stuvning. Gott recept till kvällsmat. Lägg brödskivor på en plåt. Bred på stuvning."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Jennifer 2009-03-19 18:38
Min pappa gör ingen mat till mig och låter mig svälta.. så det här är väl det jag får äta idag..
penna Skrivet av ilya 2006-06-26 14:39
recpet på stuvning finns i de flesta basic-kokböcker..
annars gör jag alltid som "stuvad"; höftar med mjölk, mjöl och smör + huvudingrediensen...
penna Skrivet av stuvad 2006-03-14 20:06
Stuvning är väl mjölk, vetemjöl och lite smör? och svamp om man nu vill ha svampstuvning. Måtten kan väl va lite sådär på en höft vad som ser bra ut, ögonmått liksom.
penna Skrivet av Sarah 2005-12-03 11:18
Precis, ge mgi ett stuvningsrecept. NUUU. :-P
penna Skrivet av Daniel 2005-12-02 23:16
Det var lika gott den här gången också! :-P
penna Skrivet av Keffo 2005-11-28 16:57
Ifall man inbte har stuvning på burk hemma då.HUR FAN GÖR MAN STUVNINGEN ?
penna Skrivet av Susanne 2005-10-30 22:17
Svar till Den nakna kocken: I mitt recept har jag utgått från stuvning som man köper färdig på konservburk. Så några sådana antaganden som du syftar på har inte gjorts.
penna Skrivet av Den nakna kocken 2005-10-29 19:14
Man kan väl för tusan inte anta att alla kan göra en stuvning, ty det är ju en konst!

Annars är det ju kanon, bra sida!

/Den nakna kocken
penna Skrivet av Razor 2005-07-10 18:44
Snyggt, räddade min middag :)
penna Skrivet av sudden 2005-04-19 14:30
men jag vill veta hur man gör stuvning inte hur man kan använda färdigköpt stuvning
penna Skrivet av Anders Evjen 2004-07-13 21:10
Kjempe fint! Sikkelig god smak
  1