Kommentarer till Revbensspjäll

"Enkelt recept på goda tjocka revbensspjäll, perfekta att servera på julbordet eller smörgåsbordet!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
besökare Svar till anonym penna Skrivet av Susanne
Det är totala mängden som står angiven i ingredienslistan. Dock är mängderna bara på ett ungefär, det är bara att strö över, man behöver inte mäta så noga. Så klart är även kryddning efter tycke och smak. Jag har skrivit mängder mest bara för att ge ett litet hum om vad som kan passa. Tack och God Jul till dig också! 💕
penna Skrivet av anonym
Hej, gnider man in revbenspjällen med totalt 1 tsk salt +0,5 tsk kryddor , eller är det 1 tsk salt+0,5 tsk kryddor på varje sida?

God jul och tack för fina recept!
besökare Svar till Anonym penna Skrivet av Susanne
45 minuter är halva tiden, total stektid är ca 90 minuter.
penna Skrivet av Anonym
Hej, jag undrar om revbenspjällen första gången ska in i 45 min eller halva den tiden (22 min)? För sedan ska den in i 45 min igen.
penna Skrivet av Lasse
Kalasgott recept för kamben!
besökare Svar till Anonym penna Skrivet av Susanne
Se mitt recept på tunna revbensspjäll.
penna Skrivet av Starbucks
Kamben = baby back ribs

Någon som vet hur man laga detta?
penna Skrivet av johan
bara så ni vet, så är det inte revben som är på bilden, utan det är kamben. Kamben sitter på kotlettraden. Revben som vi tänker på sitter på bogen. Det är mer kött o smak på bogreveben än kamben. Kamben har nästan ingen kött alls, typ bara ben.
penna Skrivet av Susanne
Ja det går bra! Ev. kan man blanda med lite olja också. Det gäller även kryddblandingarna i receptet.
penna Skrivet av Sarah
Är det någon som vet hur man gör om man vill ha honungsglaserade revben istället för kryddblandningarna i receptet? Blandar man bara honung och kryddor och penslar på?
  1