Kommentarer till Revbensspjäll - Sida 1

"Enkelt recept på goda tjocka revbensspjäll, perfekta att servera på julbordet eller smörgåsbordet!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till .. penna Skrivet av Susanne 2015-10-18 16:17
45 minuter är halva tiden, total stektid är ca 90 minuter.
penna Skrivet av .. 2015-10-18 14:21
Hej, jag undrar om revbenspjällen första gången ska in i 45 min eller halva den tiden (22 min)? För sedan ska den in i 45 min igen.
penna Skrivet av Lasse 2010-01-24 22:24
Kalasgott recept för kamben!
person Svar till .. penna Skrivet av Susanne 2008-01-18 16:13
Se mitt recept på tunna revbensspjäll.
penna Skrivet av Starbucks 2008-01-11 22:45
Kamben = baby back ribs

Någon som vet hur man laga detta?
penna Skrivet av johan 2007-12-24 14:54
bara så ni vet, så är det inte revben som är på bilden, utan det är kamben. Kamben sitter på kotlettraden. Revben som vi tänker på sitter på bogen. Det är mer kött o smak på bogreveben än kamben. Kamben har nästan ingen kött alls, typ bara ben.
penna Skrivet av Susanne 2007-10-04 23:26
Ja det går bra! Ev. kan man blanda med lite olja också. Det gäller även kryddblandingarna i receptet.
penna Skrivet av Sarah 2007-09-30 07:10
Är det någon som vet hur man gör om man vill ha honungsglaserade revben istället för kryddblandningarna i receptet? Blandar man bara honung och kryddor och penslar på?
  1