Kommentarer till receptet på Toscapäron - Sida 1

Skriv gärna en kommentar till receptet på Toscapäron.

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
   kommentar  Skrivet av  Gertrud  2017-05-19 11:14
Kan man göra rätten i förväg och värma på den lite när det blir dags för desserten?
   kommentar  Skrivet av  Christer  2011-02-28 07:30
Jättegoda, jag kokade egna päron fast jag kokade dem i rött vin med socker. Familjen och gäster tyckte det var gott och vill att jag gör det flera gånger.
 svar  Svar till  susnet    kommentar  Skrivet av  Daniel Svensson  2011-02-25 20:02
Gjorde denna ikväll med grädde, blast from the past... Jag hade inte ätit denna sedan barndomen på 80-talet, fortfarande lika gott ! ! !
 svar  Svar till  Daniel Svensson    kommentar  Skrivet av  Susanne  2011-02-25 14:26
Tack för att du uppmärksammade mig på det! Det spelar ingen roll, det går bra med mjölk eller grädde.
   kommentar  Skrivet av  Sara  2011-02-24 20:26
Jag gjorde receptet nyss med mjölk och det blev kanon så det går nog bra med vilket som. Ett tips är att göra lite mer toscasmet - den är sååå god!
   kommentar  Skrivet av  Daniel Svensson  2011-02-24 18:28
I receptet står det mjölk, i beskriviningen står det sen att man ska blanda i grädden... antar att måttet är detsamma, att man bara byter ut mjölken till grädde???
   kommentar  Skrivet av  sött och gott  2010-12-09 13:01
Det är sött och gott
men den första fördelen är att det är snabbt och enkelt.
   kommentar  Skrivet av  Susanne  2009-09-22 01:12
Svar till gottegrisen: Tack för ett bra tips som jag skrivit in i receptet!
   kommentar  Skrivet av  gottegrisen  2009-09-19 19:27
det går utmärkt att använda kokos istället för mandel också :)
   kommentar  Skrivet av  Susanne  2009-01-06 01:40
Jo det blir sött, men toscasmet brukar ju vara söt. Självklart kan man ta mindre socker eller utan socker som du om man föredrar det.
   kommentar  Skrivet av  Jag  2009-01-04 21:48
åt detta på nyår, men gjorde då bara på smält smör, mjöl och mandel.

inget socket. det måste la bli jätte sött??
   kommentar  Skrivet av  Filibukter  2008-03-26 17:07
lätt att göra men på tok för sött för min del.
   kommentar  Skrivet av  Oliver  2006-11-18 22:47
Den lyxigaste desserten på länge! Pröva också med kall vaniljsås.
  1