Kommentarer till Toscapäron

"Ljuvligt goda Toscapäron. En efterrätt som går snabbt och enkelt att göra. Rör ihop toscasmeten. Värm upp."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord:  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Gertrud
Kan man göra rätten i förväg och värma på den lite när det blir dags för desserten?
penna Skrivet av Christer
Jättegoda, jag kokade egna päron fast jag kokade dem i rött vin med socker. Familjen och gäster tyckte det var gott och vill att jag gör det flera gånger.
besökare Svar till susnet penna Skrivet av Daniel Svensson
Gjorde denna ikväll med grädde, blast from the past... Jag hade inte ätit denna sedan barndomen på 80-talet, fortfarande lika gott ! ! !
besökare Svar till Daniel Svensson penna Skrivet av Susanne
Tack för att du uppmärksammade mig på det! Det spelar ingen roll, det går bra med mjölk eller grädde.
penna Skrivet av Sara
Jag gjorde receptet nyss med mjölk och det blev kanon så det går nog bra med vilket som. Ett tips är att göra lite mer toscasmet - den är sååå god!
penna Skrivet av Daniel Svensson
I receptet står det mjölk, i beskriviningen står det sen att man ska blanda i grädden... antar att måttet är detsamma, att man bara byter ut mjölken till grädde???
penna Skrivet av sött och gott
Det är sött och gott
men den första fördelen är att det är snabbt och enkelt.
penna Skrivet av Susanne
Svar till gottegrisen: Tack för ett bra tips som jag skrivit in i receptet!
penna Skrivet av gottegrisen
det går utmärkt att använda kokos istället för mandel också :)
penna Skrivet av Susanne
Jo det blir sött, men toscasmet brukar ju vara söt. Självklart kan man ta mindre socker eller utan socker som du om man föredrar det.
penna Skrivet av Jag
åt detta på nyår, men gjorde då bara på smält smör, mjöl och mandel.

inget socket. det måste la bli jätte sött??
penna Skrivet av Filibukter
lätt att göra men på tok för sött för min del.
penna Skrivet av Oliver
Den lyxigaste desserten på länge! Pröva också med kall vaniljsås.
  1